CV storing Ede

Staat u plotseling onder een koude douche, of lukt het u niet om uw woning aangenaam warm te krijgen? Een CV storing is heel vervelend en moet zo snel mogelijk worden opgelost. De vakmannen van NFL Allround Service begrijpen dit als geen ander! Daarom kunt u in Ede en omgeving dag en nacht rekenen op onze professionele hulp. Onze storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar, 365 dagen per jaar. Dus ook als er in het weekend of ’s avonds laat een CV storing optreedt, zorgen wij dat u er snel weer warm bij zit.

CV storingen zelf oplossen

In bepaalde gevallen heeft u onze hulp echter niet nodig. Als uw ketel is uitgevallen, verschijnt er een storingscode in het display. In het instructieboekje van uw ketel kunt u zien wat de code betekent, en wat u zelf kunt doen om de storing op te lossen. Een voorbeeld hiervan is een te lage waterdruk in het expansievat, waardoor de ketel het water niet meer goed kan verwarmen. U kunt de ketel eenvoudig zelf bijvullen tot de juiste stand en daarna de ketel resetten. In veel gevallen wordt de CV storing hierdoor verholpen.

Heeft uw ketel een storing en wilt u liever dat een expert deze voor u oplost? Uiteraard staan onze vakmannen in Ede voor u klaar. Bel nu 085 - 106 14 71.