CV lekkage Ede

Treft u CV lekkage aan, of denkt u dat er ergens in het systeem water en druk verloren gaat? Dan is het zaak om het systeem grondig te inspecteren. Een kleine lekkage zorgt ervoor dat u harder moet stoken om de juiste temperatuur te behalen. Wellicht komt er ook een zwakkere straal uit de kraan of douche. Dit komt doordat de druk afneemt wanneer er in het gesloten systeem een opening ontstaat. U kunt dus aan de hand van de waterdruk die de ketel aangeeft al een eerste indicatie krijgen. Een afwijkende waarde kan op lekkage duiden, zeker wanneer ontluchten of bijvullen geen zin heeft. Ook roest bij leidingen of radiatoren is een teken dat problematisch zou kunnen zijn.

Laat uw centrale verwarming in Ede inspecteren op eventuele CV lekkage door NFL Allround Service. Onze ervaren CV monteurs nemen uw installatie onder de loep en voeren zo snel mogelijk reparaties uit als uw CV ketel lekt.

Reparatie lekkende CV ketel

Als inspectie uitwijst dat uw CV ketel water lekt is het zaak om direct in actie te komen. CV lekkage moet namelijk niet te lang genegeerd worden. Het lekkende water kan uw systeem verder aantasten of zelfs schade in uw woning veroorzaken. Bovendien zorgt ook een zeer kleine lekkage voor hogere stookkosten. Voorkom daarom dure reparaties en verloren rendement, en bel NFL Allround Service in Ede! Wij zijn te bereiken via 085 - 106 14 71.