CV reparatie Ede

Maakt uw ketel plotseling veel lawaai tijdens het verwarmen van water? Is de waterdruk ineens heel laag? Of erger: lukt het u helemaal niet meer om uw woning te verwarmen? Voor reparatie van kapotte ketels bent u in Ede en omgeving aan het juiste adres bij NFL Allround Service. Wij voeren dagelijks CV reparatie uit en kunnen u ook uitstekend helpen.

Onze CV monteurs zijn stuk voor stuk zeer ervaren en beschikken over de juiste kennis en kunde op het gebied van CV reparatie. Zij zien vaak in een oogopslag al wat het probleem met uw ketel is en hoe dit hersteld kan worden. Met het juiste gereedschap klaren zij de klus in een oogwenk. U zit er snel weer aangenaam warm bij!

Wat als reparatie niet meer mogelijk is?

In bepaalde gevallen is CV herstel helaas niet meer mogelijk, of is het vanwege de hoge reparatiekosten aantrekkelijker om te kiezen voor een geheel nieuwe CV ketel. Ook dan zijn wij u graag van dienst. We zoeken samen met u de juiste ketel uit en kunnen uw oude CV ketel vervangen. Omdat we werken met vele soorten CV merken, kunnen wij u altijd perfect adviseren. We zorgen voor snelle levering en montage en voeren uw oude, kapotte ketel netjes af.

Merken van Linthorst Techniek